100% Gentse Winterfeesten met grootste rolschaatspiste van België

Binnen 72 dagen kan de winterpret in Gent opnieuw volledig losbarsten: de Gentse Winterfeesten zijn helemaal terug! De gezelligheid, de lichtjes & decoratie, de chalets, het reuzenrad en de vele eet- en drankstandjes … deze Gentse winter wordt sfeervoller dan ooit. Bovendien pakken we uit met de grootste mobiele rolschaatspiste van het land, goed voor 400m² rolschaatsplezier!

Hélémaal terug

De Gentse Winterfeesten starten op 8 december en eindigen op 31 december 2022. Meer dan drie weken lang zetten we opnieuw alles op alles om er een gezellige, winterse beleving voor jong en oud van te maken. Op het Emile Braunplein komt de indoor skibar ‘Chez Babette’. Ook families en gezinnen vinden er vertier dankzij onder andere een ‘kerstboom’-draaimolen en andere kinderanimatie. Om alles nog sfeervoller, gezelliger én praktischer te maken, gaven we de opstelling van de kraampjes en attracties een doordachte update. Zo zorgen we voor een nog betere beleving en ervaring voor alle bezoekers!

Rolschaatspiste

Onder de stadshal vind je dit jaar een rolschaatspiste van maar liefst 400 m², meteen de grootste mobiele rolschaatsbaan in open lucht in België! Met de keuze voor een rolschaatspiste besparen we jaarlijks bijna 24.000 kWh aan elektriciteit, en maken we de Gentse Winterfeesten in één klap nog een pak duurzamer. Hou onze site en social media in de gaten voor alle details en reservatiemogelijkheden!

Afspraak vanaf 8 december!

Vanaf
8 dec

Check alle openingsuren

Bereik
baarheid

Vlot naar Gent

Rolschaats
baan

Bestel je tickets