Skip to main content

Voel jij ook al de winterkriebels? Vanaf donderdag 5 december dompelen we de Gentse binnenstad opnieuw onder in een magische en gezellige wintersfeer. De gezellige chalets, het reuzenrad, de vele eet- en drankstandjes, sfeervolle decoratie & animatie … wij kunnen alvast niet wachten om alle lichtjes aan te steken!

Meer dan drie weken lang zetten we naar goede traditie alles op alles om er een onvergetelijke beleving van te maken voor jong en oud. Van de indoor skibar ‘Chez Babette’ en de kerstboom-draaimolen op het Emile Braunplein tot het reuzenrad op de Korenmarkt en de rendiermolen op het Sint-Baafsplein; van de talloze eetkraampjes en animatie tot de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom.

Onder de stadshal vind je voor het tweede jaar op rij de grootste mobiele rolschaatspiste van het land; goed voor niet minder dan 400m² rolschaatsplezier.

Afspraak vanaf 5 december!