MAAK KENNIS MET HET WINTER FOODTRUCK FESTIVAL

De winterse kilte was nog nooit zo hartverwarmend tijdens de Gentse Winterfeesten! Vanaf maandag 26 december maken de kerstchalets plaats voor 8 unieke foodtrucks met elk een eigen specialiteit. Ga op culinaire ontdekking tijdens jouw bezoek aan de Gentse Winterfeesten en combineer ons winterwonderplezier met een hartverwarmend tussendoortje.

8 unieke specialiteiten op 1 locatie

Maak tijdens jouw bezoek kennis met heerlijke specialiteiten van over heel de wereld. Geniet van heerlijke tussendoortjes of meesterlijke gerechten die met zorg bereid worden op traditionele wijze. Lekker vers en de perfecte opkikker voor jong en oud!

Alma Libre - Mailoud Lachkar - Divine Dining - PVD Flexi business - Aoste - Arte Della Pizza - Duxx - Marino

 

We klinken het nieuwe jaar in!

De Gentse Winterfeesten lenen zich er perfect toe hartverwarmend plezier te combineren met een feestelijke ode aan het nieuwe jaar. Hef het glas aan de cava & wijnbar en wek de ideale stemming op voor een gezellige, magische avond op de Gentse Winterfeesten.

Ontdek het aanbod van het Winter Foodtruck Festival

Mexicaanse taco's en topoto's, pancakes, reibekuchen, winterrolls, cava & wijn, oesters, artisanale kroketten (van garnaal, ganda, kaas, geitenkaas), Aoste belegde boterhammen, pizza's in steenkooloven, koffie, thee, chocomelk, ...