VDK, een warme, duurzame bank en de Gentse Winterfeesten. Het ideale recept voor gezellige winteravonden.

Samen met de Gentse Winterfeesten wil VDK Spaarbank iedereen een fantastische, gezellige eindejaarsperiode toewensen. VDK Spaarbank is al 90 jaar gespecialiseerd in duurzaam ethisch bankieren. Dagelijks adviseren zij hun klanten zorgzaam en fair.

Schaats gratis met VDK

Op vertoon van je persoonlijke VDK-bankkaart schaats je als VDK-klant gratis op de 600m² ijspiste, inclusief de huur van de schaatslaarzen.

Signeersessie KAA Gent

vrijdag 23 december, 18u - 19u

Net zoals vorig jaar nodigt VDK iedereen van harte uit tijdens de signeersessie met KAA Gent. Ontmoet de fantastische spelers van de landskampioen 2015 op vrijdag 23 december op de Gentse Winterfeesten!

De signeersessie vindt plaats van 18u tot 19u in de Moose Bar (vlakbij de ijspiste onder de Stadshal).

VDK signeersessie Kaa Gent Moose Bar

VDK financiert baanbrekend, Gents initiatief

De oude bedrijfspanden aan de Brugse Poort in Gent moeten straks zinderen van ondernemingszin. Want in 2017 gaat Watt Factory van start: een 'incubator-accelerator' die beloftevolle start-ups in een groeiversnelling wil brengen dankzij drie stuwende krachten. Vooreerst is er de academische interactie met de afdeling Tech Transfer van Universiteit Gent. Daarbovenop komt het innovatieve broeikaseffect van jonge bedrijven met één duurzame visie: het sleutelen aan 'smart cities' en 'climate change'. Ten slotte wordt ook gezorgd voor de nodige management ondersteuning en begeleiding, in samenwerking met Vlerick Business School. De partners voorzien ook toegang tot kapitaal om die doorgroei te financieren.

Het Watt Factory project is een initiatief van Re-Vive, een van 's werelds meest duurzame stadsontwikkelaars, samen met nog 4 andere investeerders. Yonca Braeckman start vanaf 1 oktober als CEO van de accelerator. Ook VDK financiert mee in dit baanbrekende initiatief.

Lees meer.

VDK viert haar 90e verjaardag

De lokale, Gentse spaarkas van weleer is 90 jaar later uitgegroeid tot een moderne, allround retailbank met een eigen(zinnige) visie op bankieren. Meer dan 142.000 cliënten stellen vandaag hun vertrouwen in een gezonde en veilige bank die integriteit, ethiek en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel voert. De getuigenissen van burgemeester Daniël Termont, schepen Christophe Peeters, minister Joke Schauvliege, voetbaltrainer Hein Vanhaezebrouck en hun sociale partners spreken voor zich!