Het Land van W'ijs

Wat een geweldige ervaring!

Door een indrukwekkende inkomboog kom je precies in een kasteel binnen in de Sint-Niklaaskerk. In dit kasteel ontdek je een heus winterwonder paradijs! Je loopt via een pad door een stukje bos dat precies uit Lapland komt. Onderweg kom je bewegende ijsberen, pinguïngs, herten en andere dieren tegen!

Op het einde van het pad kom je aan het huis van de kerstman. Hoera, hij is thuis want zijn slee en rendieren staan buiten op hem te wachten! In zijn prachtig huis zit hij op jou te wachten, wat is het hier mooi! Als je flink geweest bent krijg je zelfs een cadeautje en je kan een selfie nemen met de echte kerstman.

 

 

Er valt nog meer te ontdekken in het Land van W’ijs. Als je verder loopt, zijn er nog tal van animaties en doe-activiteiten voor uren speeplezier! Kruip in de speleobox, tegen je favoriete winterdier en win een sneeuwluipaard of een pluchen ijsbeer.

Aan de Free-Time kinderbar kan je vertellen over je avonturen aan je ouders! Een warme chocomelk smaakt nog beter na zo’n geweldige dag!

 

Prijzen

6 euro pp (kinderen verplicht o.b.v. een volwassene). Vanaf 4 personen: 5 euro pp

Openingsuren

Vanaf 21 december 2016 t.e.m. 8 januari 2017.

Weekdagen: 12 – 19uur
Weekenddagen: 11 – 19 uur

Uitzonderingen:

24 en 31/12: 11 – 17 uur
25/12 en 1/1: 14 – 19 uur

Locatie

Sint-Niklaaskerk: ingang Korenmarkt, uitgang Klein Turkije.