KINDVRIENDELIJKE GENTSE WINTERFEESTEN

Kinderen zijn koning op de Gentse Winterfeesten! Het kindvriendelijke aspect wordt ook dit jaar verder uitgebreid. Vaste waarden als de verdwaalpalen, het Kinder W’ijspunt en het Land van W’ijs komen terug in een nieuw jasje.

Het Land van W'ijs

"Wat een geweldige ervaring!"

Het land van W’ijs neemt opnieuw zijn intrek in de Sint-Niklaaskerk op de Korenmarkt. Dit jaar wordt het een heus doe-, leer- en speelparadijs! De kinderen leggen er een weg af door het prachtige winterwonderbos waarna ze in een splinternieuw doolhof belanden waarbij ze de vragen van de verschillende elfjes moeten beantwoorden om zo tot bij de kerstman te geraken.

Na de leerrijke en plezante zoektocht worden ze beloond met een cadeautje van de echte kerstman. In het land van W’ijs vind je ook de buggyparking en het kindertoilet.

Kinder W'ijspunt

Ook het Kinder W’ijspunt (kindersecretariaat) is opnieuw van de partij met de leuke photobooth. Hier kunnen de jongste bezoekers terecht met al hun vragen over de kerstmarkt. Hier wordt ook extra animatie voorzien voor de kinderen. Nieuw dit jaar is de babyspot, een praktische ververshoek voor baby’s.

Er valt nog meer te ontdekken in het Land van W’ijs. Als je verder loopt, zijn er nog tal van animaties en doe-activiteiten voor uren speeplezier! Kruip in de speleobox, tegen je favoriete winterdier en win een sneeuwluipaard of een pluchen ijsbeer.

Aan de Free-Time kinderbar kan je vertellen over je avonturen aan je ouders! Een warme chocomelk smaakt nog beter na zo’n geweldige dag!

 

Prijzen

6 euro pp (kinderen verplicht o.b.v. een volwassene). Vanaf 4 personen: 5 euro pp

Openingsuren

Vanaf 25 december 2017 t.e.m. 7 januari 2018.

Weekdagen: 12 – 19uur
Weekenddagen: 11 – 19 uur

Uitzonderingen:

24 en 31/12: 11 – 17 uur
25/12 en 1/1: 14 – 19 uur

Locatie

Sint-Niklaaskerk: ingang Korenmarkt, uitgang Klein Turkije.